ПроектиИзкуството е за всички

февруари 15, 2018by admin12340
https://tvorci.org/wp-content/uploads/2020/09/logo-1.png

Имаме удоволствието да ви представим проект „Изкуството е за всички! Творческа работилница за хора с интелектуални затруднения“. Музиканти, художници, фотографи и кино артисти експериментират с въвличането на хора с интелектуални затруднения в творчески процес. Тази артистична провокация стимулира въображението и предлага нови изразни средства. Използвайки опита на социални работници и психолози, създадохме приветливо пространство, където...

Имаме удоволствието да ви представим проект „Изкуството е за всички! Творческа работилница за хора с интелектуални затруднения“.
Музиканти, художници, фотографи и кино артисти експериментират с въвличането на хора с интелектуални затруднения в творчески процес. Тази артистична провокация стимулира въображението и предлага нови изразни средства.
Използвайки опита на социални работници и психолози, създадохме приветливо пространство, където експериментирането и сътрудничеството се насърчават и осмислянето на опита бива подпомогнато.
„Изкуството е за всички“ е съвместна инициатива на Сдружение Творци и Maria’s World Foundation, подкрепена от Goethe-Institut Bulgarien и фонда на Академията за културен мениджмънт София, Букурещ и Солун.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com