ПроектиКастинг тренировка със Зорница София | Актьори за кино

март 3, 2021by admin12340
method acting 5
method acting 4
method acting 3
method acting_1
method acting. 2
method acting 7

  В един уикенд, два дни, общо 12 уч. часа ще бъдете тествани, връщани, провокирани и моделирани, за да извадите повече истина пред камерата. Acting coach Зорница София работа с кино режисьор екипиране за адекватно поведение пред камера и отношение към конкретен проект какво „има на екрана” тест на актьорски мускули в работа с вашата...

 

В един уикенд, два дни, общо 12 уч. часа ще бъдете тествани, връщани, провокирани и моделирани, за да извадите повече истина пред камерата.

Acting coach Зорница София

работа с кино режисьор
екипиране за адекватно поведение пред камера и отношение към конкретен проект
какво „има на екрана”
тест на актьорски мускули в работа с вашата сцена или монолог
да играеш vs да бъдеш
ще научите какво да не правите на кастинг

Зорница София е сценарист, режисьор, продуцент, актриса и магистър по изящни изкуства. Автор е на 5 филма с 19 награди, над 150 фестивални участия, 40 конкурса, разпространени на кино, по телевизия и на DVD и режисьор на 6 прайм тайм телевизионни сериала, един театрален спектакъл и опера.

Тя е член на Европейската Филмова Академия, СБФД и Асоциацията на режисьорите, член на жури на международни фестивали сред които Варшава, Валенсия и Пилзен и в Художествената комисия на НФЦ. Зорница София води интензивни кино тренинги у нас и в Полша за сценаристи, актьори и режисьори. Нейният метод на преподаване е не чрез лекции, а чрез работилници, учене чрез работа („learning by doing“).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com