ПроектиСценарна работилница за игрални филми N3

март 3, 2021by admin12340
архитектура_цожер_2020
arhitektura na

  Създаване на сценарии за кино ОРГАНИЗАТОР: Сдружение ТВОРЦИ СКРИПТ ДОКТОР: Зорница София КАКВО: за общо 11 седмици участниците ще могат да развият историите си от 1-2 страници до сценарии за пълнометражни игрални филми, с помощта на скрипт доктора. Принципът на работа е комбинация от работа в група и индивидуален докторинг, компилация от най-успешнитепрактики на...

 

Създаване на сценарии за кино

ОРГАНИЗАТОР: Сдружение ТВОРЦИ
СКРИПТ ДОКТОР: Зорница София

КАКВО: за общо 11 седмици участниците ще могат да развият историите си от 1-2 страници до сценарии за пълнометражни игрални филми, с помощта на скрипт доктора. Принципът на работа е комбинация от работа в група и индивидуален докторинг, компилация от най-успешнитепрактики на европейските сценарни програми.

КОЛКО: 3 интензивни съботи по 6 часа на ден с 1 час почивка на обед и 4-ти уикенд за онлайн рецензия и/или в природа (ТВА). Между сесиите е предвидено време за писане на сценариите – първи и втори/ревизиран драфт.

ГРУПАТА: 4-5 участника с проекти.
Местата са ограничени с цел пълноценна работа с всеки един участник и сценарий. Вашите резултати са нашата гордост.

ЗА ВОДЕЩИЯ: Зорница София е сценарист, режисьор, продуцент и магистър по изящни изкуства, автор на филми с 19 награди, над 150 фестивални участия, 40 конкурса, разпространени на кино, по телевизия и на DVD в България и по света и режисьор на 6 прайм тайм телевизионни сериала, един театрален спектакъл и една опера.

Тя е член на Европейската Филмова Академия, СБФД и Асоциацията на режисьорите, член на жури на международни фестивали сред които Варшава, Валенсия и Пилзен и в Художествената комисия за оценка на български и европейски сценарии. Зорница София води интензивни кино уъркшопи у нас и в Полша. Нейният метод на преподаване е не чрез лекции, а чрез тренинги и работилници, „learning by doing“ или учене чрез практика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com