Проекти11 години театър „Драмеди“

март 8, 2021by admin12340
https://tvorci.org/wp-content/uploads/2021/03/7-години-тук-и-сега_всички-1-1280x960.jpg

Театър „Драмеди“ Dramedy Theatre навършва своите 11 години, пълни с творчество, споделеност и любов! ДА! Тази година ще празнуваме и не случайно “Драмеди” избира да го стори чрез Първо издание от ежегоден Фестивал на Авторския Театър (ФАТ) Поводите да се съберем всички заедно на 27 и 28 март са много, а активността на творците от...

Театър „Драмеди“ Dramedy Theatre навършва своите 🎂 11 години, пълни с творчество, споделеност и любов! ДА! Тази година ще празнуваме и не случайно “Драмеди” избира да го стори чрез Първо издание от ежегоден Фестивал на Авторския Театър (ФАТ) 🙌🏻 Поводите да се съберем всички заедно на 27 и 28 март са много, а активността на творците от ‘’Драмеди’’ не стига дотук!  Очаквайте не едно авторско представление, не две, а цели три авторски продукции на Театър “Драмеди”! Ще споделим много скоро детайли за всяка една от тях. Едно е сигурно – преживяването ще бъде запомнящо се!

Може да закупите своите билети тук: https://cutt.ly/Aks2cmv

🎭Театър ‘’Драмеди’’🎭 е създаден от актрисата, режисьор, психодраматист и преподавател Цвета Балийска-Соколова, като работи с млади и професионални актьори на възраст от 16 до 28 години. В историята на Tеатъра има поставени класически текстове, съвременна драматургия, импровизационен и playback театър. Академия “Драмеди” е мястото, където се осъществява подготвителния и обучителен процес на участниците. Работата с деца и младежи между 6 и 22 години през изкуството като метод за развиване на емоционална култура, превенция на агресията и девиантното поведение и кариерно ориентиране е в сърцевината на Академията. По този начин децата и младежите развиват креативност, спонтанност, умения за общуване, повишава се осъзнатостта и информираността за собствената си личност.

Повече инфотмация за театър „Драмеди“ можете да намерите тук: https://dramedytheatre.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com