ПроектиКурсове и уъркшопи по playback театър

март 14, 2021by admin12340
kurs 2 nivo zavarshvane
varna workshop pic 1
bazov kurs_derida

Курсове и уъркшопи по playback театър – базово ниво, уъркшопи  за напреднали и сертификационни курсове   „Тук и сега“ предлага приключение отвъд ограниченията- на времето, на собствената ни история, на ума ни, отвъд очакванията и предразсъдъците. Подходящо за всяка възраст и професия, не е нужен опит в театъра или в изпълнителските изкуства- само желание за...

Курсове и уъркшопи по playback театър – базово ниво, уъркшопи  за напреднали и сертификационни курсове

 

„Тук и сега“ предлага приключение отвъд ограниченията- на времето, на собствената ни история, на ума ни, отвъд очакванията и предразсъдъците.

Подходящо за всяка възраст и професия, не е нужен опит в театъра или в изпълнителските изкуства- само желание за забавление и напускане на зоната на комфорт.

Playback театърът е импровизационен интерактивен театър, който играе историите на хората от публиката. На живо се изпълнява и музиката, сътворена на момента за всяка история.

Курсът ще ви преведе през основите на актьорското майсторство, ритуала в playback театъра, ще ви помогне да отключите своята креативност, да се доверите на интуицията си, да допуснете спонтанността в живота си, да чувате отвъд думите и да се свързвате по нов начин със себе си и другите.

Курсът завършва с публично представление, организирано от „Тук и сега“!

Възможност за продължение на обучението и включване в редовни playback представления.

Водещи:
Цвета Балийска – актриса, артистичен директор и основател на единствената професионална компания за playback театър в България „Тук и сега“. Цвета е първият акредитиран playback преподавател към Center for Playback Theatre (USA).
Обучавана от основателя Джонатан Фокс, преминала десетки тренинги и уъркшопи в чужбина, Цвета е директор и на BG Playback Theatre Gathering- ежегоден playback фестивал. Заедно с „Тук и сега“ разпространява playback театъра в България и е вдъхновител в развитието на българското playback общество.

Цветина Матова – танцьор, актриса, преподавател по танци, част от „Тук и сега“ от 2013 г. Участва в много представления из цяла България и взима участие в уъркшопи с международни Playback обучители, сред които е и основателят на Playback театъра – Джонатан Фокс. 2018г. Води Playback уъркшопи в София и Варна, базирани върху ролята на актьора в представлението.

Константин Кучев – певец, инструменталист и композитор в музикалните и театрални проекти Balkan Khans, Музикална лаборатория на Камджалов, Windoo, СътвоРиМи, Playback театър “Тук и сега”, импровизационният мюзикъл на импро-театър ХаХаХа. Създател и водещ на курса Открий своя глас, както и на творчески музикални работилници за деца и възрастни.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com