Драмеди във Варна

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/08/DA_Varna_fb_cover1-1280x487.png

Заповядайте на 6, 7, 8 и 9 септември да станете част от Фестивал „Драмеди във Варна“- безплатно за всички участници, след предварително записване.   Програма и линк за записване: bit.ly/dramedyvarna Формулярът е и за младежите участници, и за артисти, педагози, психолози, които искат да се включат в цялата програма. Местата са ограничени!  Програмата включва провеждане на 3...

Заповядайте на 6, 7, 8 и 9 септември да станете част от Фестивал „Драмеди във Варна“- безплатно за всички участници, след предварително записване. 
✅ Програма и линк за записване: bit.ly/dramedyvarna
Формулярът е и за младежите участници, и за артисти, педагози, психолози, които искат да се включат в цялата програма. Местата са ограничени! 
✨Програмата включва провеждане на 3 дни интензивни целодневни театрално- танцово- музикални уъркшопи, с общо над 50 участници- 30 младежи от 14 до 19 години от Варна, 12 обучени младежи от Драмеди Про София, 6 човека екип обучители от Драмеди София и между 4 и 10 артисти, психолози, педагози от Варна, с които ще проведем уъркшопи на различни тематики. 
✨Гостуваме и с 2 авторски спектакъла на Театър Драмеди- „Избери радостта!“ и „Драматургът- Живот“- playback театър. Спектаклите са подходящи за публика от всяка възраст и засягат общочовешки теми за отношението ни към случките и събитията, ценностите, принципите, смисълът на живота и човешките взаимоотношения. 
✨Гостуването предвижда поставяне на начало на Академия и Театър Драмеди Варна като след провеждане на тренинга екипите от Варна и София ще продължат да работят с младежите и юни 2024. ще се представи театрален спектакъл с участници младежите от Варна, който ще привлече техните семейства, съученици и приятели. 
✨Корените на идеята да се създаде Академия и Театър Драмеди във Варна лежат в дългогодишно сътрудничество на Сдружение Творци с варненски артисти, психолози и педагози, които вече са готови да започнат работа с младежите на Варна по авторската система на Драмеди, която доказано в годините извършва мощна трансформация във възприятието на младите хора за живота, за общуването, за постигането на мечтите и целите им, вдъхва им увереност, целеустременост, развива спонтанност, креативност, емоционална култура и кариерно ориентиране. Подкрепя ги в тяхното развитие и в различните предизвикателства, с които възрастта и съзряването им ги сблъскват. 
👉Водещи: Цвета Балийска и Цветина Матова
👉Асистенти: Пламен Петков, Стефка Димитрова, Александра Рогова
Фестивалът се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд Култура Варна!

Thanks to theidioms.com

to-top