„Драматургът: Живот“ | Dramedy Playback театър на 24 март 2024 от 16:00 ч. в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ гр.Бургас

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2024/03/376624502_800386208753258_5494138566958570513_n-1280x1280.jpg

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на 24 март 2024 от 16:00 ч. на интерактивно импровизационно представление „Драматургът: Живот“ | Dramedy Playback театър, в което нашите млади талантливи актьори ще изиграят обратно вашите лични истории, веднага след като бъдат разказани, без да са репетирани, като разчитат само на собствения си творчески апарат и на подкрепата...

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на 24 март 2024 от 16:00 ч. на интерактивно импровизационно представление „Драматургът: Живот“ | Dramedy Playback театър, в което нашите млади талантливи актьори ще изиграят обратно вашите лични истории, веднага след като бъдат разказани, без да са репетирани, като разчитат само на собствения си творчески апарат и на подкрепата на екипа на сцената.
Представлението е част от Фестивал „Драмеди в Бургас“ – Академия и Театър Драмеди в Бургас на 23 и 24 март 2024г., организиран от Сдружение Творци и Академия Драмеди в партньорство с НУМСИ „Проф. П. Владигеров“, с финансовата подкрепа на Фонд Култура Бургас.
👉 Ако искате да станете част от цялата програма на фестивала попълнете този формуляр: ФОРМУЛЯР
✨ Споделен ко-креативен процес с участието на публиката, който е неповторим и се случва само тук и сега.
✨ Диалогът, музиката, изиграването – всичко е спонтанно и колаборативно – както на сцената, така и в цялостния спектакъл, защото представлението се случва чрез взаимен непрестанен обмен между публика и екип.
✅ Участниците в Академия Драмеди са обучавани в Playback театър от Playback театър „Тук и сега“ – първата българска професионална компания, група член на International Playback Theatre Network. Основан е през януари 2013г. от Цвета Балийска – актриса, преподавател, психодраматист и режисьор. Тя е и първият представител на България на European Playback Theatre Gathering в Амстердам – ноември 2014г., Акредитиран преподавател към Center for Playback Theatre (USA). Цвета е обучена лично от основателя на Playback театъра Джонатан Фокс (USA).
👉 Последвайте ни!
YouTube: Dramedy Theatre – bit.ly/YouTube-dramedytheatre
instagram: dramedytheatre – https://www.instagram.com/dramedytheatre/bit.ly/dramedyinsta
👉 Повече за „Тук и сега“ и Playback театъра: Playback театърът е импровизационен театър, който играе историите на хората от публиката. Всичко на сцената е спонтанно – диалогът, изиграването, музиката. Осъществява се от 3- 6 човека екип – диригент, музикант(и), актьори. Това е преживяване, което трудно може да бъде разказано, защото всяко представление е уникално и всеки зрител го преживява индивидуално.

Thanks to theidioms.com

to-top