ПроектиInternational Playback Theatre Workshops #2

февруари 9, 2021by admin12340
IMG_9143
IMG_9106
inbar picture
IMG_9149

Работилница на Димитри Бегиоглу: „Разпределяне на вниманието в PT“. Развиване на умение за разпределение на вниманието, за осъзнатост на слоевете: историята, връзката между историите, другите актьори и техните действия (позиция на сцената) и предложения. Осъзнатост за това, което се случва с нас, като актьори и хора, наблюдавайки случващото се. Наблюдаване на различните слоеве на вниманието,...

Работилница на Димитри Бегиоглу: „Разпределяне на вниманието в PT“. Развиване на умение за разпределение на вниманието, за осъзнатост на слоевете: историята, връзката между историите, другите актьори и техните действия (позиция на сцената) и предложения. Осъзнатост за това, което се случва с нас, като актьори и хора, наблюдавайки случващото се. Наблюдаване на различните слоеве на вниманието, комбинацията между тях и упражняване на разширяване на осъзнаването и оптимално разпределяне на вниманието.

Работилница на Инбар Нетц: „Слушане на разказвача, разбиране на историята“: Разбирането на Разказвача и неговата история. Слушане с цел улавяне сърцето на историята. Средства за избор на елементи от историите, които да присъстват в изиграването. Отразяване и изиграване на точната енергия на Разказвача.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks to theidioms.com