Playback Театър за фирмени събития и тиймбилдинги

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2022/01/Korica-Playback-640x360.png

Playback театър „Тук и сега“предлага разнообразни възможности за отличаване и разнообразяване на вашите фирмени събития, team buildings, конференции, семинари, събития за представяне на книги, изложби, и др. Подходящо и за лични поводи- рождени дни, сватби, момински/ергенски партита и др. В Playback театралното представление сценарият са историите на хората от публиката, всичко е спонтанно, импровизирано, музиката е на живо, събитието е едновременно докосващо и развличащо. Може да се адаптира към всякаква организация и формати.

Тренингът предлага излизането от зоната на комфорт

Това не е лесно, но винаги е много удовлетворяващо преживяване. Атмосферата, която създава едно playback преживяване е интимна и провокативна едновременно. Изключително подходящо за тийм билдинг, опознаване и сплотяване на екипи, групи, семейства. Цялото преживяване е вълнуващо и много забавно, незабравимо и оставя чудесни спомени за разказване.

В обучението са включени много игри и упражнения от импро театъра и актьорския тренинг на тялото и гласа. Импровизационния театър има правила, които са лесно усвоими и не изискват специална подготовка, затова могат да участват и хора без абсолютно никакъв сценичен опит. Изисква се желание за експерименти и излизане от зоната на комфорт.

Активиране на креативността

Всеки носи в себе си артистичност и креативност, но не при всички е разпозната и развита. Едно такова обучение по playback театър може да отключи нови непознати страни на характера и личността и да катализира положителна личностна промяна. Учaстниците ще опознаят по- добре и себе си, и колегите си. Ще се видят едни други в неподозирана светлина. Ще се преоткрият или опознаят през изкуството, креативността, спонтанността и музиката. След края на дейността ще цари вълнение и удивление от преодоляването на страха от изявата, изпитаното удоволствие и споделянето на креативност и вдъхновение с останалите участници.

Видеа на Playback Театър „Тук и Сега“:

Видео 1, Видео 2, Видео 3

Официална уебстраница: www.theatrehereandnow.com

Playback Театър „Тук и Сега“ в социалните мрежи:

Facebook, Instagram, YouTube

Thanks to theidioms.com

to-top