Приключиха снимките на филма „Майка“ 2022

film-majka-2022-kadri
film-majka-2022-kadri-2
film-majka-2022-kadri-zornica-sofia-s-afrikanski-deca
film-majka-2022-kadri-zornica-sofia-s-afrikanec
film-majka-2022-kadri-zornica-sofia
film-majka-2022-kadri-afrikanski-maje

Кадри от заснемането на филма

Снимките на филма “Майка”, продуцент Mountain Queen Pictures, реж. Зорница София Попганчева приключиха! Те се случиха в село Широка лъка, Кения и София. Една вълнуваща история за силна жена, която преобръща както своята съдба, така и тази на много деца в България и Африка! Екипът влиза в постпродукция от септември 2021.

Филмът „Майка“ ще бъде кината през 2022!

Последвайте Mountain Queen Pictures в социалните мрежи

За режисьора:

Зорница София е сценарист, режисьор, продуцент, актриса и магистър по изящни изкуства. Автор е на 5 пълнометражни филма с 19 награди, 40 конкурсни селекции и над 160 фестивални участия, разпространени на кино, по телевизия и на DVD. Тя е режисьор и на шест прайм тайм телевизионни сериала, на два от които първи режисьор, а също и на един театрален и на един оперен спектакъл.
Тя е член на Европейската Филмова Академия, СБФД и Асоциацията на режисьорите, член на жури в международни фестивали сред които Варшава, Валенсия и Пилзен и в Художествени комисии към НФЦ. Зорница София води интензивни кино-тренинги у нас и в Полша за сценаристи, актьори и за режисьори. Нейният метод на преподаване е чрез работилници и учене чрез практика – „learning by doing“.

Информация за курсовете на Зорница София ще намерите тук

Сдружение Творци в социалните мрежи:

Facebook

Thanks to theidioms.com

to-top