“Избери радостта!“ в Арт зала „Хайтов“ София

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/04/337500845_3144273685866746_4542137143676660303_n-1280x720.jpg

...

“Избери радостта!“ е авторски спектакъл по книгата „Полиана“ на Елинор Портър – първа драматизация на романа в България!
Един бестселър, поставил началото на теорията за позитивното мислене в началото на 20 век.
Полиана е символ на силата на човешкия дух, способността ни да избираме отношението си към всяка ситуация и способността ни да се радваме на живота, въпреки трудностите! Полиана не само владее своето отношение към живота, но и благодарение на вярата си в доброто, помага на цял град да превъзмогне ограниченията на ума си!

 

🎭 Актьорите от Драмеди Про пресъздават историята на Полиана по нестандартен начин- сцени от книгата, примесени с оригинални вариации, които поставят персонажите в различни забавни обстоятелства.

 

✨Музика на живо, танц, клоунада, драматични сцени и провокативна сценография, авторска музика, забавление, изненада, проникновение и вълнение ви обещаваме!

 

✨Създаден на синергичен принцип, заедно с всички участници – един синтетичен авторски спектакъл, който ни напомня, че радостта е избор и че ние сме авторите на живота си!

 

Драматургия, концепция, сценография и режисура: Цвета Балийска
Асистент режисьор и техническо изпълнение: Пламен Петков
Репетитор: Маргарита Маринова
Хореограф: Цветина Матова
Музика: Росен Иванов, Цвета Балийска, Рада, Рая и Авенир Михайлови
Музикален педагог: Христо Петков
Участват: Емона Соколова, Боряна Лачева, Виктория Винклер, Киара Тодорова, София Болашъкова, Рая Михайлова, Авенир Михайлов, Мария Попова, Ана Велева, Мария Аврамова, Александър Ганчев, Кирил Георгиев

Thanks to theidioms.com

to-top