“Театърът на твоята история”- закриване на сезона на Playback театър “Тук и Сега”

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/05/театърът-на-твоята-история-1-1280x487.jpg

Заповядайте на последното представление за сезона “Театърът на твоята история”- закриване на сезона на Playback театър “Тук и Сега” в “Сатиричен театър” -Comedy Bar Happy Сатира на 06 юни от 20 ч. ! “Театърът на твоята история” ще ви предложи пространство за споделяне, свързване, забавление и нова гледна точка към живота! Едно съ- творчество между...

Заповядайте на последното представление за сезона “Театърът на твоята история”- закриване на сезона на Playback театър “Тук и Сега” в “Сатиричен театър” -Comedy Bar Happy Сатира на 06 юни от 20 ч. !

“Театърът на твоята история” ще ви предложи пространство за споделяне, свързване, забавление и нова гледна точка към живота!

Едно съ- творчество между публика и артисти, което никога не се повтаря!

Елате и изберете:
1. бъдете само публика
2. разкажете нещо кратко от място
3. излезте на сцената и разкажете историята си

Ние ще изиграем обратно личните истории на хората от публиката, придружени с музика на живо, специално за всяка история!

Незабравимо преживяване, в което всеки присъстващ е съ- автор на спектакъла!

👉Диригент: Цвета Балийска
👉Музикант: Константин Кучев
👉Актьори: Цветина Матова, Пламен Петков, Димитър Касабов, Яница Станкева

🎫 Билети: на касата на Сатиричен театър “Алеко Константинов” и тук: bit.ly/3I0V9KE

Playback театър „Тук и сега” е първата българска група член на International Playback Theatre Network с над над 400 представления в София и страната, с участия в можество фестивали, конференции и форуми.

✅ Playback театърът е импровизационен театър, който играе историите на хората от публиката. Всичко на сцената е спонтанно – диалогът, изиграването, музиката. Осъществява се от 5-8 човека екип – диригент, музикант(и), актьори. Това е преживяване, което не може да бъде разказано, защото всяко представление е уникално и всеки зрител го преживява индивидуално. Със сигурност обаче има общи неща – споделянето на истории е вечният начин да учим за света, за себе си и за другите.

✅ Корените на Playback театъра са в принципите и ценностите на психодрама метода – достойнство, среща, уважение, емпатия, креативност, спонтанност, толерантност, автентичност. Откритост и смелост за споделяне на чувствата и преживяванията си. Мотото на групата е – когато се престрашиш да излезеш от зоната си на комфорт – тогава магията се случва.

✅ Този вид театър има своето характерно място сред останалите видове театрални представления. Това е едно различно преживяване, което дава възможност освен да се посмеем, но и да погледнем живота от друг ъгъл, да видим себе си, чувствата, мислите си пресъздадени креативно от актьорите на сцената.

✅ Спонтанно създадената музика специално за всяка сцена е радост за сетивата и допълва магическото усещане от представлението в playback театъра, защото там главният герой не е на сцената, а в публиката.
Истинските истории, автентичните преживявания, искрените споделяния превръщат playback представлението в място за открит диалог, среща и разбиране на другата гледна точка.

👉 Повече информация за “Тук и сега”
theatrehereandnow.com

👉 YouTube: bit.ly/3QBSGYC

 

Thanks to theidioms.com

to-top