БОЖУРИЩЕ: Открит ДРАМЕДИ урок- СЪБУДИ ТВОРЕЦА В СЕБЕ СИ

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/06/bojurishte-dramdy-1280x721.jpg

 Заповядайте на безплатен открит урок с Академия Драмеди на 02 юни от 17:30 до 20:30 ч. в Читалище „Хр. Ботев“, Бoжурище! Театър Драмеди вече гостува с няколко представления в гр. Божурище и ще се радваме да ви запознаем с част от нашите обучители и с авторската програма на Академията. Каним всички желаещи между 8 и...

📍 Заповядайте на безплатен открит урок с Академия Драмеди на 02 юни от 17:30 до 20:30 ч. в Читалище „Хр. Ботев“, Бoжурище!
Театър Драмеди вече гостува с няколко представления в гр. Божурище и ще се радваме да ви запознаем с част от нашите обучители и с авторската програма на Академията.
Каним всички желаещи между 8 и 19 години да поиграем заедно и да се развиваме личностно, докато се забавляваме!
‼️ ВХОД СВОБОДЕН!
Не се изисква предварителен опит, само любопитство и желание за игра!
🌟 В Академия Драмеди работим комплексно, развивайки целия творчески апарат на участниците- пеене, хореография, музика, пластика, поезия, импровизационен и playback театър, (който представя историите на хората от публиката), дискусии, използваме иновативни похвати и техники, които развиват твореца в децата и ангажират целия им личностен потенциал.
🌟 Академия Драмеди работи повече от 14 години в София, в момента с над 90 деца, разпределени в 6 групи по възраст и според годините практика на участниците. Разработихме уникална методология, в която употребяваме изкуството и театралните методи и техники за личностно развитие, емоционална култура и кариерно ориентиране на деца и младежи.
🌟 Ръководим Театър Драмеди – репертоарен театър, който представя продукцията, създадена по време на работата на Аkадемия Драмеди и Драмеди Бенд – музикална формация, която изпълнява авторска музиka от спектаклите на Театър Драмеди.
👉 Първият ни студиен албум можете да чуете тук: https://spoti.fi/3traoFa
👉 Вижте повече за Драмеди: https://youtu.be/C7HoBfFM6Ss
👉 Вижте отзиви за нашите спектакли тук: https://youtu.be/iIElN6fK9d4
👉 Повече за Dramedy Academy, вижте тук: https://dramedytheatre.org
✅ Ако искате в Божурище да има Академия Драмеди запишете детето си тук: bit.ly/bojurishte

Thanks to theidioms.com

to-top