„Драматургът: Живот“ | Dramedy Playback театър – 7 септември 2023 г. от 19:00 ч

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/07/344864188_959292565069219_8382260312444737308_n-1280x723.jpg

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на 7 септември 2023 г. от 19:00 ч на интерактивен импровизационен спектакъл във Варна, театър Щурче, в който нашите млади талантливи актьори ще изиграят обратно вашите лични истории, веднага след като бъдат разказани, без да са репетирани, като разчитат само на собствения си творчески апарат и на подкрепата на екипа...

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на 7 септември 2023 г. от 19:00 ч на интерактивен импровизационен спектакъл във Варна, театър Щурче, в който нашите млади талантливи актьори ще изиграят обратно вашите лични истории, веднага след като бъдат разказани, без да са репетирани, като разчитат само на собствения си творчески апарат и на подкрепата на екипа на сцената.
 
„Драматургът: Живот“ | Dramedy Playback театър e част от Фестивал „Драмеди във Варна“, който ще се проведе на 6,7,8 и 9 септември.
С финансовата подкрепа на Фонд Култура Варна!
✅ Споделен ко-креативен процес с участието на публиката, който е неповторим и се случва само тук и сега.
Диалогът, музиката, изиграването – всичко е спонтанно и колаборативно – както на сцената, така и в цялостния спектакъл, защото представлението се случва чрез взаимен непрестанен обмен между публика и екип.
✅ Участниците в Академия Драмеди са обучавани в Playback театър от Playback театър „Тук и сега“ – първата българска професионална компания, група член на International Playback Theatre Network. Основан е през януари 2013 г. от Цвета Балийска – актриса, преподавател, психодраматист и режисьор. Тя е и първият представител на България на European Playback Theatre Gathering в Амстердам – ноември 2014г., Акредитиран преподавател към Center for Playback Theatre (USA). Цвета е обучена лично от основателя на Playback театъра Джонатан Фокс (USA).
⭐Диригент: Цветина Матова
⭐Музикант: Мария Матрачийска
⭐Актьори: Емона Соколова, Раяна Михайлова, Авенир Михайлов, София Болашъкова
???? Билети: 15 лв (10 лв учащи/пенсионери) – bit.ly/3JT0PHI
✨ Последвайте ни!
YouTube: Dramedy Theatre – bit.ly/YouTube-dramedytheatre
instagram: dramedytheatre – bit.ly/dramedyinsta
👉 Повече за „Тук и сега“: theatrehereandnow.com
bit.ly/HereandNowYouTube
👉 Повече за „Тук и сега“ и Playback театъра: Playback театърът е импровизационен театър, който играе историите на хората от публиката. Всичко на сцената е спонтанно – диалогът, изиграването, музиката. Осъществява се от 3- 6 човека екип – диригент, музикант(и), актьори. Това е преживяване, което трудно може да бъде разказано, защото всяко представление е уникално и всеки зрител го преживява индивидуално.
👉Вижте повече ТУК

Thanks to theidioms.com