“Избери радостта!“ – 8 септември 2023 г. от 19:00 ч

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/07/321162291_1611246502645069_2784297674322198838_n-1280x853.jpg

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на 8 септември 2023 г. от 19:00 ч на “Избери радостта!“ във Варна – авторски спектакъл по книгата „Полиана“ на Елинор Портър – първа драматизация на романа в България! Един бестселър, поставил началото на теорията за позитивното мислене в началото на 20 век. Полиана е символ на силата на човешкия...

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на 8 септември 2023 г. от 19:00 ч на “Избери радостта!“ във Варна – авторски спектакъл по книгата „Полиана“ на Елинор Портър – първа драматизация на романа в България!
Един бестселър, поставил началото на теорията за позитивното мислене в началото на 20 век.
Полиана е символ на силата на човешкия дух, способността ни да избираме отношението си към всяка ситуация и способността ни да се радваме на живота, въпреки трудностите! Полиана не само владее своето отношение към живота, но и благодарение на вярата си в доброто, помага на цял град да превъзмогне ограниченията на ума си!
Спектакълът “Избери радостта!“ е част от Фестивал „Драмеди във Варна“, който ще се проведе на 6,7,8 и 9 септември.
С финансовата подкрепа на Фонд Култура Варна!
🎭 Актьорите от Драмеди Про пресъздават историята на Полиана по нестандартен начин- сцени от книгата, примесени с оригинални вариации, които поставят персонажите в различни забавни обстоятелства.
✨Музика на живо, танц, клоунада, драматични сцени и
провокативна сценография, авторска музика, забавление, изненада, проникновение и вълнение ви обещаваме!
✨Създаден на синергичен принцип, заедно с всички участници – един синтетичен авторски спектакъл, който ни напомня, че радостта е избор и че ние сме авторите на живота си!
👉 Драматургия, концепция, сценография и режисура: Цвета Балийска
👉 Асистент режисьор и техническо изпълнение: Пламен Петков
👉 Репетитор: Маргарита Маринова
👉 Хореограф: Цветина Матова
👉 Музика: Росен Иванов, Цвета Балийска, Рада, Рая и Авенир Михайлови
👉 Музикален педагог: Христо Петков
👉 Участват: Емона Соколова, Боряна Лачева, Виктория Винклер, Киара Тодорова, София Болашъкова, Рая Михайлова, Авенир Михайлов, Мария Попова, Ана Велева, Мария Аврамова, Александър Ганчев, Кирил Георгиев

🎫Билети: bit.ly/46NNEBR

👉Повече информация вижте ТУК

Thanks to theidioms.com

to-top