BG Playback театрален фестивал – 05.04-07.04.2024 – София

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2024/02/PLAYBACK-TEATHER_festival_FB-event-COVER.png

Продължаваме напред към BG Playback театрален фестивал 2024! След като успешно възстановихме традицията и проведохме вдъхновяващия BG Playback театрален фестивал 2022 и София беше домакин на European Playback Theatre Gathering 2022, където се срещнахме с невероятни хора от цял свят, миналата година, в партньорство между НБУ, Сдружение Творци и Playback театър „Тук и сега“, осъществихме...

Продължаваме напред към BG Playback театрален фестивал 2024!
След като успешно възстановихме традицията и проведохме вдъхновяващия BG Playback театрален фестивал 2022 и София беше домакин на European Playback Theatre Gathering 2022, където се срещнахме с невероятни хора от цял свят, миналата година, в партньорство между НБУ, Сдружение Творци и Playback театър „Тук и сега“, осъществихме събитието през 2023та.
💡Специален гост- преподавател Авива Апел Розентал (Израел) , ръководител на „Playlife“, една от най- дългогодишните компании в света, вече на 30+ години, акредитиран преподвател към Center for Playback Theatre (CPT), бивш президент на International Playback Theatre Network и водещ на home group в European Playback Theatre Gtahring 2022, който се проведе в София.
🗓 КОГА: 5, 6, 7 април 2024 г.
📍КЪДЕ: Нов български университет НБУ, ул. Монтевидео 21, карта: http://bit.ly/3YXgYkV
👉 ЗАПИСВАНЕ: bit.ly/BGplaybackheatreFEST2024
⚙️ BG Playback театрален фестивал 2024 за трета година ще се проведе в НБУ. Организатори на събитието са Университетски театър и Департамент „Театър“ НБУ в партньорство с Playback театър „Тук и сега“.
💰Форумът се финансира от: такси участие, Студентски съвет на НБУ ( финансира участието на студентите от Департамени „Театър“ и „Музика“) и Университетски театър НБУ.
⛱️Както и в предходните издания НБУ ще предостави различни пространства от кампуса на университета, за да осигури комфортно и ползотворно провеждане на всички планирани събития във форума!
📌В програмата има тематични целодневни уъркшопи водени от Авива Розентал, Нела Чилачава, Цветина Матова, Яна Вачкова, Цвета Балийска, Яница Шопова, Антоанета Петрова. Програмата съдържа двуразови уъркшопи и 3 представления- по 1 всяка вечер.
🙋Събитието е подходящо както за playback практици и курсисти, така и за всички хора, които искат да поканят импровизацията, свързването и спонтанността в живота си!
ЗА КОГО: За бивши и настоящи курсисти от всички нива и групи, за playback практици, playback обучители и за всички, които се интересуват и биха искали да разберат повече за playback театъра и да присъстват на уъркшопи на най-добрите обучители по playback театър в България.
ЦЕНА: 100 лв. на човек за цялата програма на тридневния фестивал с включен обяд на 6 и 7 април
*Цената включва цялата програма от уъркшопи за трите дни, обяд на 6 и 7 април, кафе/чай паузи както и билети за вечерните представления.
*Цената е на човек и включва достъп до цялата програма на събитието, разпределена в три дни.
*Цената не може да бъде раздробена по дни и/или уъркшопи.
Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, отбележете в имейла и оставете данни за фактурата. Такава може да бъде издадене до 5 дни след плащането.
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: по банков път
След попълване и изпращане на формата по-долу вие резервирате мястото си, но то ще бъде потвърдено само след плащане по банков път до два дни след попълване на формуляра и до запълване на свободните места.
Име на получател: Нов Български Университет
IBAN: BG44UBBS78271010551907, BIC: UBBSBGSF
Основание за плащане: BG Playback Theatre Fest 2023 и именатa на участникa
Моля, след като направите плащане по банков път, изпратете копие от платежното нареждане на [email protected]
СЪВЕТИ: За да може да се насладите на топлите напитки, които ще са на ваше разположение по време на целия фестивал, както и за да намалим употребата на пластмаса за еднократно ползване, ви молим да си носите чаша или термос за многократна употреба.

Thanks to theidioms.com

to-top