Услуги

Playback Театър за фирмени събития и тиймбилдинги

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2022/01/Korica-Playback-640x360.png

Playback театър „Тук и сега“предлага разнообразни възможности за отличаване и разнообразяване на вашите фирмени събития, team buildings, конференции, семинари, събития за представяне на книги, изложби, и др. Подходящо и за лични поводи- рождени дни, сватби, момински/ергенски партита и др. В Playback театралното представление сценарият са историите на хората от публиката, всичко е спонтанно, импровизирано, музиката е на живо, събитието е едновременно докосващо и развличащо. Може да се адаптира към всякаква организация и формати.

Тренингът предлага излизането от зоната на комфорт

Това не е лесно, но винаги е много удовлетворяващо преживяване. Атмосферата, която създава едно playback преживяване е интимна и провокативна едновременно. Изключително подходящо за тийм билдинг, опознаване и сплотяване на екипи, групи, семейства. Цялото преживяване е вълнуващо и много забавно, незабравимо и оставя чудесни спомени за разказване.

В обучението са включени много игри и упражнения от импро театъра и актьорския тренинг на тялото и гласа. Импровизационния театър има правила, които са лесно усвоими и не изискват специална подготовка, затова могат да участват и хора без абсолютно никакъв сценичен опит. Изисква се желание за експерименти и излизане от зоната на комфорт.

Активиране на креативността

Всеки носи в себе си артистичност и креативност, но не при всички е разпозната и развита. Едно такова обучение по playback театър може да отключи нови непознати страни на характера и личността и да катализира положителна личностна промяна. Учaстниците ще опознаят по- добре и себе си, и колегите си. Ще се видят едни други в неподозирана светлина. Ще се преоткрият или опознаят през изкуството, креативността, спонтанността и музиката. След края на дейността ще цари вълнение и удивление от преодоляването на страха от изявата, изпитаното удоволствие и споделянето на креативност и вдъхновение с останалите участници.

Видеа на Playback Театър „Тук и Сега“:

Видео 1, Видео 2, Видео 3

Официална уебстраница: www.theatrehereandnow.com

Playback Театър „Тук и Сега“ в социалните мрежи:

Facebook, Instagram, YouTube

Професионално заснемане и обработка на клипове

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2022/02/blue-lino-workhouse-640x400.jpg

Lino Workhouse има множество реализирани проекти за български и международни компании, част от които са CLUB S1 (представители за България на Audi, BMW, Porshe, Jaguar, Mazda, Citroen,  Nissan, Opel и др.), Venus Concept, Playback Theatre Here and Now , агенция Enter Event ( проекти за Jysk, MM Solutions, Polycomp), видео проекти за списание твоят БИЗНЕС.

Ползите на професионалното видео:

Готовият клип е предназначен за визуална комуникация с вашите клиенти и партньори за: интернет – в социални мрежи, сайтове, телевизионна реклама, тематични събития, автореклама във вашия офис или обекти.

Повече за проектите на Lino Workhouse можете да видите тук:

Видео

Цени и условия:

Обявените цени са с ДДС и важат за гр. София, без осигурена снимачна локация. Цените не включват транспорт и нощувка в случай, че проектът го предполага.

Процентът отстъпка важи при работа с една и съща фирма – краен клиент.

Стрийминг на събития и театрални представления

strriming-na-teatralni-predstavlenia

Сдружение Творци предлага професионален стрийминг с 2 или 3 камери за вашите събития- хибридни или само онлайн. Освен стрийминг на събитията ние предлагаме възможност за интерактивно включване на хората онлайн- за дискусии или други цели на Вашето събитие.

За оферта моля пишете на [email protected] или се обадете на 0886 19 44 92.

Аудиоописание за незрящи хора

audio-opisanie-nezriashti-hora

От години по света театрите предлагат достъпност на хората с увредено зрение. През 2022 година за пръв път в България се организират серия театрални представления, чрез които се променя коренно преживяването на незрящите хора. Чрез техника с трансмитер и слушалки обучен артист предава в ухото на незрящия човек всичко невербално, което се случва на сцената- движения, емоции, които се пресъздават само с лице, хореография, мизансцен, сценография. Сдружение Творци има за своя мисия да направи театърът достъпен за слепите хора и ще ви съдействаме по всички начини да направите своите театрални представления такива. Предлагаме техника и обучение.

Моля пишете на [email protected] или се обадете на 0886 19 44 92.

Thanks to theidioms.com

to-top