Кастинг тренировка със Зорница София | Актьори за кино

casting-trenirovka-sas-zornica-sofia
casting-trenirovka-sas-zornica-sofia
casting-trenirovka-sas-zornica-sofia

...

Кастинг тренировка със Зорница София – що е то?

Кастинг тренировка за кино и сериали с кино режисьор със сцена с монолог или диалог за поведение пред камера и отношение към конкретен проект. Прилагане на метод актинг – да играеш vs да бъдеш.

 

ЗА ВОДЕЩИЯ:

Зорница София е сценарист, режисьор, продуцент и магистър по изящни изкуства, автор на филми с 19 награди, над 150 фестивални участия, 40 конкурса, разпространени на кино, по телевизия и на DVD в България и по света и режисьор на 6 прайм тайм телевизионни сериала, един театрален спектакъл и една опера.

Тя е член на Европейската Филмова Академия, СБФД и Асоциацията на режисьорите, член на жури на международни фестивали сред които Варшава, Валенсия и Пилзен и в Художествената комисия за оценка на български и европейски сценарии. Зорница София води интензивни кино уъркшопи у нас и в Полша. Нейният метод на преподаване е не чрез лекции, а чрез тренинги и работилници, „learning by doing“ или учене чрез практика.

Информация за курсовете на Зорница София ще намерите тук

Сдружение Творци в социалните мрежи:

Facebook


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dramedyt/tvorci.org/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Re-Creation Camp: Remedy against Burnout

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dramedyt/tvorci.org/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 36
next
Playback Театрален Jam

Thanks to theidioms.com

to-top