Курсове и уъркшопи по playback театър

kursove-i-workshopi-po-playback-teatar
kursove-i-workshopi-po-playback-teatar
kurs-po-playback-teatar-zavarshvane

Курсовете са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали

Курсове и уъркшопи по playback театър – базово ниво, уъркшопи  за напреднали и сертификационни курсове

 

„Тук и сега“ предлага приключение отвъд ограниченията – на времето, на собствената ни история, на ума ни, отвъд очакванията и предразсъдъците.

Курсовете по playback театър са подходящио за всяка възраст и професия, не е нужен опит в театъра или в изпълнителските изкуства- само желание за забавление и напускане на зоната на комфорт.

Курсът ще ви преведе през основите на актьорското майсторство, ритуала в playback театъра, ще ви помогне да отключите своята креативност, да се доверите на интуицията си, да допуснете спонтанността в живота си, да чувате отвъд думите и да се свързвате по нов начин със себе си и другите.

Обучението завършва с публично представление, организирано от „Тук и сега“!

Възможност за продължение на обучението и включване в редовни playback представления.

 

Водещи:

Цвета Балийска – актриса, артистичен директор и основател на единствената професионална компания за playback театър в България „Тук и сега“. Цвета е първият акредитиран playback преподавател към Center for Playback Theatre (USA).
Обучавана от основателя Джонатан Фокс, преминала десетки тренинги и уъркшопи в чужбина, Цвета е директор и на BG Playback Theatre Gathering- ежегоден playback фестивал. Заедно с „Тук и сега“ разпространява playback театъра в България и е вдъхновител в развитието на българското playback общество.

Цветина Матова – танцьор, актриса, преподавател по танци, част от „Тук и сега“ от 2013 г. Участва в много представления из цяла България и взима участие в уъркшопи с международни Playback обучители, сред които е и основателят на Playback театъра – Джонатан Фокс. 2018г. Води Playback уъркшопи в София и Варна, базирани върху ролята на актьора в представлението.

Константин Кучев – певец, инструменталист и композитор в музикалните и театрални проекти Balkan Khans, Музикална лаборатория на Камджалов, Windoo, СътвоРиМи, Playback театър “Тук и сега”, импровизационният мюзикъл на импро-театър ХаХаХа. Създател и водещ на курса Открий своя глас, както и на творчески музикални работилници за деца и възрастни.

За Playback театър „Тук и Сега“

Playback театър „Тук и сега“ е първата българска група член на International Playback Theatre Network с над 350 представления в страната и чужбина. Основан е през януари 20l3r. от Цвета Балийска – актриса, режисьор, психодраматист и преподавател. Тя е обучена от основателя Джонатан Фокс (САЩ), а от 2018 г. Цвета е акредитиран playback театрален преподавател (APTT, Center for Playback Theatre, USA).

Още за него можете да прочетете тук.

„Тук и сега“ Playback театър във Facebook
„Тук и сега“ Playback театър в Instagram

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/dramedyt/tvorci.org/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Театър „Драмеди“
next
Dramedy Band

Thanks to theidioms.com