Dramedy band muzikanti
Dramedy band izpulnenia
Dramedy band izpulnenia 3
Dramedy band izpulnenia 2

За Dramedy Band: Dramedy Band е музикална формация от младежи, които са били или са част от Драмеди Академия и Драмеди Театър. Бендът изпълнява авторска музика от представленията на Драмеди – множество песни, създадени по време на репетициите за представленията – специално за всяко едно от тях. Участниците в бенда свирят на пиано, китара, укулеле,...

За Dramedy Band:

Dramedy Band е музикална формация от младежи, които са били или са част от Драмеди Академия и Драмеди Театър. Бендът изпълнява
авторска музика от представленията на Драмеди – множество песни, създадени по време на репетициите за представленията – специално за всяко едно от тях. Участниците в бенда свирят на пиано, китара, укулеле, ударни, цигулка, бас.

През 2021 година Драмеди бенд издава първия си студиен албум и снима първия клип на формацията.

Музикална формация Dramedy Band е вече и в  Spotify

Изпълнения:

 

Драмеди Бенд преди концерт:

 

За Театър и Академия Драмеди:

Театър Драмеди е репертоарен театър, с редовни представления в София. Академия и Театър Драмеди са създадени и се управляват от Цвета Балийска- актриса, режисьор, дипломиран педагог, културен мениджър, директор на национални и международни фестивали. Създаден е 2010 година.

В Академия Драмеди участват деца и младежи от 6 до 22 години, разпределени в три групи- Драмеди Бейби от 6-11 г, Драмеди Джуниър от 12-16 г и Драмеди Про от 16-22 г. Участниците получават обучение по актьрско майсторство, пеене и хореография, проведено от квалифицирани педагози. Център в образователната програма на Академия Драмеди е развитие на емоционална култура и кариерно ориентиране.

Повече информация за Театър и Академия Драмеди

 

 

Thanks to theidioms.com

to-top