akademia-dramedy
akademia-dramedy-kadyr-ot-predstavlenie
akademia-dramedy
akademia-dramedy-predstavlenia
akademia-dramedy-artisti

...

За Академия Драмеди:

В Академия Драмеди участват деца и младежи от 6 до 22 години, разпределени в три групи- Драмеди Бейби от 6-11 г, Драмеди Джуниър от 12-16 г и Драмеди Про от 16-22 г. Участниците получават обучение по актьрско майсторство, пеене и хореография, проведено от квалифицирани педагози. Център в образователната програма на Академия Драмеди е развитие на емоционална култура и кариерно ориентиране. Със средствата на театъра, чрез ролеви игри и разнообразни артистични психосоциални методи младите хора получват възможност да научат повече за себе си, за общуването с другите, да открият и развият талантите си, да намерят мястото си в света, да мечтаят и целеполагат. Освен репетициите за бъдещия спектакъл, изграждането на актьрска техника и сценично поведение и говорвъзпитаниците на Драмеди се учат да пишат поезия и музика. Програмата е конструирана така, че да развива целия инструмент на актьорите и да събуди твореца във всеки един от тях.

Академия Драмеди – подготовка за НАТФИЗ

В Академията се обучават 50 деца от 7 до 22 години. Участието в Драмеди Академия гарантира качествена подготовка за НАТФИЗ и всяка театрална академия, не само в България, но и в чужбина. И трите групи работят в Арт зала “Хайтов”, кв. Изток, ул. Юрий Гагарин 7. Академия и Театър Драмеди са създадени и се управляват от Цвета Балийска- актриса, режисьор, дипломиран педагог, културен мениджър, директор на национални и международни фестивали. Цвета Балийска има множество награди за драматургия, режисура и най- добро представление за представленията на Театър Драмеди, както за „Иновативен подход в работата с актьорите“ и специална награда „проф. Енчо Халачев“ за работа с деца. В Драмеди работят професионални асистентрежисьор, хореограф, композитор, музикален педагог и ководещи на всяка група.

 

За Цвета Балийска:

Цвета Балийска е актриса, режисьор, дипломиран педагог, културен мениджър, директор на национални и международни фестивали. Тя е създател и ръководител на Театър и Академия Драмеди, както и на първата професионална Playback компания в България – „Тук и Сега“. За нейния личен и професионален път можете да прочете в това интервю.

 

Допълнителна информация:

Повече за театър „Драмеди“ ще да намерите на официалната му страница: www.dramedytheatre.org

Театър „Драмеди в социалните мрежи:

Facebook , InstagramYouTube

 

Thanks to theidioms.com

to-top