Театър „Драмеди“ се прибра с четири награди от Фестивал на авторския театър – ФАТ Троян 2023, който се проведе на 7, 8 и 9 април 2023 в Троян

https://tvorci.org/wp-content/uploads/2023/06/fat-nagrada-dramedy-1280x723.jpg

Награда за „Цялостно изпълнение“ и „Най-добра сценография“ за спектакъла „Избери радостта“, награда за „Силно творческо послание“ за спектакъла „Кой си ти?“, награда за „Най-добро музикално изпълнение“ за спектакъла „Четирите споразумения“. Фестивал на авторския театър – ФАТ Троян се проведе на 7, 8 и 9 април 2023 година в Бар вариете „Нюанси“, Троян и събра над 70 участника...

Награда за „Цялостно изпълнение“ и „Най-добра сценография“ за спектакъла „Избери радостта“, награда за „Силно творческо послание“ за спектакъла „Кой си ти?“, награда за „Най-добро музикално изпълнение“ за спектакъла „Четирите споразумения“.
👉 Фестивал на авторския театър – ФАТ Троян се проведе на 7, 8 и 9 април 2023 година в Бар вариете „Нюанси“, Троян и събра над 70 участника от 4 театрални и танцови школи от София, Троян и Априлци.
👉 В програмата имаше 7 спектакъла и 3 уъркшопа, 3 спектакъла на Театър „Драмеди“, 3 спектакъла на Театрална школа „Нюанси“, 1 на Dancing Play, 1 уъркшоп от артистите от София, 2 уъркшопa от артистите от Троян.
Фестивал в осъществен с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.

Thanks to theidioms.com

to-top